Road show projekta EnPC- INTRANS

Datum događanja: Lokacija: Zagreb

Road show na temu Obnova zgrada javnog sektora ugovaranjem energetskog učinka će se održati  u srijedu, 28.9.2016., u Velikoj dvorani Hrvatske udruge poslodavaca u Green Gold Centru u Radničkoj cesti 52/1 u Zagrebu, s početkom u 9:00 sati.

Road show je dio projekta EnPC- INTRANS – jačanje kapaciteta za ugovaranje energetskog učinka na europskim tržištima u tranziciji, financiranog iz programa Europske unije za istraživanje i inovacije OBZOR 2020.

Za sudjelovanje u događaju, potrebno je izvršiti on-line prijavu putem linka. Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju. Slobodno se javite na broj telefona 01 6326273.

Više informacija te program događanja možete pronaći na linku.


Cilj projekta EnPC-INTRANS je jačanje kapaciteta javnog sektora da iskoristi model ugovaranja energetskog učinka (EPC), kao i privatnog sektora da inovativnim financijskim shemama investira u energetsku učinkovitost u zgradama javnog sektora.
U sklopu projekta, putem programa edukacije koji se sastoji od webinara, e-learning tečajeva, jednodnevnih seminara te konferencija, obuhvatit će se 2000 tehničkih, pravnih i financijskih eksperata te donosioca odluka na lokalnim i nacionalnim razinama zemalja partnera.
U projektu sudjeluje 10 partnera iz 9 zemalja Europe, među kojima je Energetski institut Hrvoje Požar zadužen za provođenje aktivnosti projekta u Republici Hrvatskoj.
Projekt je financiran iz Programa Europske unije za istraživanje i inovacije Obzor 2020.