Green Talks – Simpozij o zelnoj gradnji – Zadar

Datum događanja: Lokacija: Zadar

Simpoziji o zelenoj gradnji najpoznatije su edukativne aktivnosti Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju. To su besplatne edukacije namijenjene širokoj stručnoj javnosti: inženjerima građevine, geodezije, strojarstva, elektrotehnike, arhitektima, krajobraznim arhitektima, ekonomistima kao i svima zainteresiranima koji u svom poslovanju trebaju koristiti adekvatna znanja o zelenoj gradnji.

Svrha Simpozija je educirati i informirati opću i stručnu javnost o zelenoj gradnji, njenim principima kao i mogućnostima uštede, očuvanja okoliša, upravljanja raznim prirodnim resursima poput vode, šuma, obnovljivih izvora energije i slično, a sve u svrhu implementacije istih na buduće projekte.

Simpoziji su organizirani kao konferencije u dva dijela pri čemu je prvi teoretskog karaktera gdje stručnjaci iz raznih područja, a opet usko vezani uz tematiku pojedinog Simpozija, predstavljaju osnovna načela zelene gradnje obzirom na temu koja je nositelj Simpozija. Drugi dio orijentiran je članovima HSZG-a, kao i ostalim relevantnim sudionicima tržišta koji kroz stručnu prezentaciju predstavljaju implementaciju svojih proizvoda i usluga u graditeljske projekte omogućujući na taj način stručno-tehničku poveznicu sa prvim dijelom predavanja.


“Zašto graditi zeleno?” – tema je GREEN TALKS o zelenoj gradnji u ZADRU i RIJECI u organizaciji Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju.


Kakvi se materijali i tehnologije koriste u zelenoj i održivoj gradnji? Koje zakonske smjernice usmjeravaju na takvu vrstu gradnje te koje proizvode i usluge pritom koristiti? – Odgovore na ova pitanja i sva Vaša pitanja vezana uz ovu temu potražite na GREEN TALKZašto graditi zeleno? –  koji se održava u Zadru na dan:

  • 27. rujna 2016. od 13.00 do 16.00 sati u Gradskoj knjižnici Zadar, Trg Stjepana Radića 11b, Zadar – PROGRAM & PRIJAVNICA