Radionica o natječaju za povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u proizvodnim industrijama: Zagreb

Datum događanja: Lokacija: Zagreb

Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Ministarstvom zaštite okoliša i energetike organizira radionice na kojima zainteresirani mogu dobiti informacije o sudjelovanju na natječaju za  povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u proizvodnim industrijama. Radionica je namijenjena potencijalnim prijaviteljima (proizvodna poduzeća osim prehrambene industrije), zainteresiranim projektantima, savjetnicima za pripremu prijave, mogućim proizvođačima opreme i ostalima koji pronalaze svoj interes u sudjelovanju.

Glavni predavači na radionicama su predstavnici Ministarstva zaštite okoliša i energetike. Program radionice nalazi se u pratećim dokumentima.

Prva radionica održat će se 27. listopada u 9.30 u Hrvatskoj gospodarskoj komori u Zagrebu, na adresi Draškovićeva 45, u dvorani na 1. katu. Svi zainteresirani svoje sudjelovanje na radionici mogu prijaviti na web-obrascu na kraju ove web-stranice.

Nakon radionice u Zagrebu, održat će se regionalne radionice kako slijedi:

6. studenoga u 12 sati u Županijskoj komori Osijek, na adresi Europske avenije 13, Osijek

7. studenoga u 12 sati u Županijskoj komori Požega, na adresi Vukovarska 6, Požega

9. studenoga u 10 sati u Županijskoj komori Pula, na adresi Carrarina 5, Pula

17. studenoga u 10 sati u Županijskoj komori Split, na adresi Obala Ante Trumbića 4, Split

Krajem studenoga u planu je organiziranje radionica u Čakovcu, Karlovcu i Varaždinu.