Radionica o natječaju za povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u proizvodnim industrijama: Osijek

Datum događanja: Lokacija: Osijek

Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Ministarstvom zaštite okoliša i energetike organizira informativne radionice o pozivu za podnošenje ponuda na natječaj Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u proizvodnim industrijama.

Ministarstvo zaštite okoliša i energetike raspisalo je poziv za podnošenje ponuda na natječaj 10. listopada.

Radionica u Osijeku održat će se 6. studenoga, u 12 sati u Županijskoj komori Osijek, na adresi Europske avenije 13, u velikoj vijećnici, a namijenjena je potencijalnim prijaviteljima (proizvodna poduzeća osim prehrambene industrije), zainteresiranim projektantima, savjetnicima za pripremu prijave, mogućim proizvođačima opreme i ostalima koji pronalaze svoj interes u sudjelovanju.

Glavni su predavači na radionicama predstavnici Ministarstva zaštite okoliša i energetike. Program radionice nalazi se u pratećim dokumentima.

Svi zainteresirani svoje sudjelovanje na radionici mogu prijaviti online prijavom koja se može pronaći ovdje. Rok prijave je 2. studeni.

Sudjelovanje na radionici je besplatno.