Radionica o natječaju za povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u proizvodnim industrijama: Požega

Datum događanja: Lokacija: Požega

Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Ministarstvom zaštite okoliša i energetike u utorak, 7. studenoga, u 12 sati u prostorijama HGK – Županijske komore Požega, na adresi Vukovarska 6, održava radionicu Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u proizvodnim industrijama o sudjelovanju na natječaju Operativnog programa Konkurentnost i kohezija.

Besplatna radionica namijenjena je potencijalnim prijaviteljima (proizvodna poduzeća osim prehrambene industrije), zainteresiranim projektantima, savjetnicima za pripremu prijave, mogućim proizvođačima opreme i ostalima koji pronalaze svoj interes u sudjelovanju. Ministarstvo zaštite okoliša i energetike raspisalo je 10. listopada poziv za podnošenje ponuda na natječaj Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u proizvodnim industrijama. Natječaj je dostupan na poveznici.

Dodatne informacije o radionici kao i online prijavnicu možete dobiti ovdje.