Javni poziv izlagačima

U sklopu organizacije Energetskog dana, Grad Pazin objavljuje javni poziv izlagačima za dostavu prijave za sudjelovanje na Energetskom danu u organizaciji Grada Pazina koji će se održati 5. studenog 2016. u Spomen domu u Pazinu, Šetalište Pazinske gimnazije 1, u vremenu od 9,00 – 16,00 sati.

Grad Pazin je potpisnik Sporazuma gradonačelnika za klimu i energiju, a u sklopu provođenja mjera Akcijskog plana energetski održivog razvitka (SEAP-a) organizira Energetski dan s ciljem podizanja svijesti građana o učinkovitom korištenju energije te korištenju obnovljivih izvora energije u borbi protiv klimatskih promjena.

S ciljem edukacije građana o prednostima korištenja obnovljivih izvora energije kao i mogućnostima postizanja energetske učinkovitosti organizirat će se predavanja te izložba proizvoda čijim se korištenjem ostvaruju uštede.

Osim izlaganja energetski učinkovitih proizvoda, u sklopu Energetskog dana održat će se predavanja namijenjena zainteresiranoj javnosti gdje će predavači biti na raspolaganju za odgovore na pitanja vezana za temu izlaganja.

Pozivaju se svi izlagači koji su zainteresirani za izlaganje svojih usluga/proizvoda da ispune Prijavni obrazac sukladno uvjetima za prijavu navedenim niže u tekstu kako bi otvorili mogućnost sudjelovanja na Energetskom danu Grada Pazina.

Uvjeti za prijavu:

Skupina A

  1. Proizvodnja  i/ili prodaja energetski učinkovitih proizvoda ili proizvoda koji doprinose postizanju energetske učinkovitosti,
  2. Proizvodnja  i/ili prodaja sustava koji koriste obnovljive izvore energije.

Skupina B

  1. Ovlašteni prodavatelj električnih i/ili hibridnih vozila,
  2. Prodaja/usluge korištenja električnih bicikala.

NAPOMENA:

Za ispunjenje uvjeta na pravo prijave dovoljno je zadovoljiti barem jedan od gore navedenih kriterija.

Ispunjeni obrazac je potrebno dostaviti do 10. listopada 2016. i to:

  • putem e-pošte na claudia.pucic@pazin.hr ili,
  • osobno ili poštom na adresu: Grad Pazin, Upravni odjel za komunalni sustav i prostorno uređenje, Družbe Sv. Ćirila i Metoda 10 s naznakom „Energetski dan Grada Pazina – prijava“.

Nakon provjere pristiglih prijava, kontaktirat će se izabrani Izlagači koji pravo sudjelovanja stječu po uplati Naknade za sudjelovanje u roku od 2 dana nakon zaprimanja računa izdanog od Pučkog otvorenog učilišta Pazin.

Iznos naknade za sudjelovanje:

Skupina A

  • 300,00 kn + PDV, ako štand osigurava Organizator (do 2 m2),
  • 150,00 kn + PDV, ako štand osigurava Izlagač (do 2 m2),

Skupina B

  • 300,00 kn + PDV, površina za izlaganje.

Konačni popis Izlagača bit će objavljen do 20. listopada 2016. godine na službenoj internetskoj stranici Grada Pazina.

Sve informacije vezane za Energetski dan Grada Pazina moguće je dobiti osobnim dolaskom u Upravni odjel za komunalni sustav, prostorno uređenje i graditeljstvo Grada Pazina, soba 31, ili telefonski na broj 052/635-030 svakim radnim danom od 7,00 – 15,00 sati.

Više informacija nalazi se na linku.