Grada Zadar: NATJEČAJ za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća na administrativnom području Grada Zadra za 2017. godinu

Trajanje natječaja: -

Grad Zadar objavio je 5. prosinca 2017. godine Natječaj za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća na administrativnom području Grada Zadra za 2017. godinu. Ovim Natječajem omogućeno je vlasnicima/suvlasnicima postojećih obiteljskih kuća na administrativnom području Grada Zadra sufinanciranje sljedećih mjera povećanja energetske učinkovitosti:

  1. nabava i ugradnja solarnih toplinskih sustava za pripremu potrošne tople vode i/ili grijanje
  2. povećanje toplinske zaštite vanjske ovojnice
  3. zamjena stolarije vanjske ovojnice
  4. nabava i ugradnja kotla na drvnu biomasu.

Građani će tijekom sljedećih 60 dana moći podnijeti prijavu Gradu Zadru za sufinanciranje jedne, više ili sve od navedenih mjera i tako ostvariti bespovratna sredstva u iznosu do 40% po pojedinoj mjeri odnosno najviše 30.000,00 kuna za mjeru povećanja toplinske zaštite vanjske ovojnice i zamjene stolarije vanjske ovojnice i najviše 12.000,00 kuna za mjeru nabave i ugradnje solarnih toplinskih sustava za pripremu potrošne tople vode i/ili grijanje i nabave i ugradnje kotla na drvnu biomasu. Iznos bespovratnih sredstava Grada Zadra za istovremenu prijavu više mjera po ovom Natječaju ne može biti viši od 40.000,00 kuna (s PDV-om) po obiteljskoj kući.

Prijavni obrazac može se preuzeti ovdje ili osobno u prostorijama Grada Zadra, Upravni odjel za prostorno uređenje i graditeljstvo, Brne Krnarutića 13.

Uvjete natječaja možete pronaći ovdje.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti telefonski na 023/208-043 i 023/208-054 ili slanjem upita na e-mail: graditeljstvo@grad-zadar.hr .

Rok za predaju prijave s potrebnom dokumentacijom je 5. veljače 2018. godine.