Stručni simpozij u okviru SEEDpass projekta

Datum događanja: Lokacija: Zagreb

Cjelodnevni stručni simpozij u okviru EU sufinanciranog SEEDpass projekta održat će se 15. lipnja 2016. na Građevinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Na Simpoziju će biti prezentirani rezultati postignuti tijekom rada na EU projektu punog naziva: „South East Europe strategic partnership in vocational education and training in Passive House Design for NZEB development“.

Predavanja će održati međunarodni stručnjaci iz područja niskoenergetske i održive gradnje, koji će prenijeti svoje znanje i iskustvo o principima projektiranja i gradnje pasivnih kuća od ekonomske isplativosti i proračuna fizike zgrade, do detalja izvedbe. Očekuje se dolazak predavača iz EU SEEDpass partnerskih institucija: Passive House Institute – PHI (Njemačka), Zero Energy and Passivhaus Institute for Research – ZEPHIR (Italija), Hellenic Passive House Institute – HPHI (Grčka), Oikon – Institut za primijenjenu ekologiju (Hrvatska) te s Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu – GF (Hrvatska).

Simpozij je prilika za stručnjake iz područja graditeljstva, uključujući i predstavnike akademske zajednice te predstavnike lokalne i središnje vlasti, da se upoznaju s rješenjima za uspješniju nZEB implementaciju na temelju najnovijih primjera dobre prakse na međunarodnom nivou.

Detaljni preliminarni program i press release možete pročitati na linku.

Registrirajte se i rezervirajte svoju besplatnu ulaznicu na linku.